Причарував...

Причарував мене собою
І десь далеко відійшов.
Я загубилась у любові,
А ти стежину не знайшов!

Ти не потрапив до доріжки,
Що в мою душу пролягла.
А я чекала, хоч би трішки
Відчути знов твого тепла.

Чи не зумів, чи може доля
Тебе у мене відняла...
То що ж? На все є Божа воля...
Я так до твого серця йшла!


Рецензии