Просто так...

Ти вже не друг і навіть не ворог,
Ти такий як і всі, ти просто так..
Розсипались мрії на скалки, на порох
Ти  й не старався, а вийшло вже так.
Мільйони питань і стільки ж думок
І чого я хочу….. вже я не знаю……
Лиш підступає до горла клубок ,
Коли я про тебе потай  згадаю.
Що сталось скажи, дай зрозуміти?
Що знову, що знову не так?!
Куди мені всі ці питання подіти,
Якщо ти мовчиш? Якщо ти… просто так….


Рецензии
Разбито сердце
болит невыносимо
остыла слеза

Ирина Дима   04.05.2013 17:16     Заявить о нарушении