Шо в нас проИСходыть

ПроИСКы но Ж шпионый

Итак, задор, мощь и энергия! –
А гэ вжэ шо дэ такэе?
О! Цэ Ж Серожа!
Пукст! – и всё вжэ в тэбэ, Х.

Да вот ниц не бэньдзе.
Бо в Васи нытырПечка:
Ах! Коб на вас здеся!.. Дбають мышы Ж про нервы й.

Музычка кабы если.
Ноччу даемо
Емый штук двести.
Спитэ, детКИ Зь. Ну, да и в нас Е такэ щэ вш.

Бам! С та…х…бурэткы воды выдэрцэ.
Лужа посэрыд бэрысця Зь.
Тут варымо есци.
Тут ий проволок двесци З. Бэрэ Ж шэ за сэрцэ
Когося Коця.

Ах ты сволоч!
Ковёр вэсь мокрый! Гнылые дошкы в сины побёгли зь.
Ну, то шо вш там.
Хай и гэ добро здохнэ.

Вонька Ж нам коврык.
Ногы обтёрлы й
120 тёлок.

Но шо ты.
Дэ в кого вы
Бачылы выброс дорожок. А Вася рас – и всим натэ.
Чысьтэ свынарникы.

Так, значыць, ты Зь так багатый?
Да, статок
Нам влад дае платый
Навыть за кныжКу Сь дид Васькы.

Кобзара мы.
Да дэ хто шо знае вжэ по-ятвяжСКИ.

Ныма Ж грамоты нашэй.
Всэ но бляцкэ:
Как да як коло Якшэй.

Ну, да й с нехрысци
В бег па суседзях:
Ах, хата згурела Ж! Дай што падЕхСци, В!

А мы й хлеб не дзерЖим –
Зачем гнилэе
Пхаць в чэрво.

Дрожжы ны Ж з чырвяЧэчКый.
Так шо мы шэ чэчэнцы й.
Духа шукаЕм святэГов.


Рецензии