В дияблав но ведь блат

Бутылку от простаф!

Мы тута во и гонды во
Ужэ из лиса впрам вырнуЛысь.
И лысько тут жэ кажэ: ну, що?
Я вам прыбыф ужо дошок Ш. Шэ в поныдилок той, Х.

Бо шо Ж ты хочыШ, я больНой Ш.
Я шэ но во вырнуЛись с Скулый.
И ны кого я ны затовк.
Да вот: дурной всё Ж Пушкин! И шо ты зробыш з дитВорой.

Дияк поповы кажэ: шоп
Я вот дывок крохы й пощуйпАФ…
То, можэ, шо и пройЗойШло й, колы той дятил скунсывсь.

А мы тут грушу зары во
Узев, улад обМуЛявш:
Так. Значыть гэто хтося мог Сь украсты й дровцав с хурКу Сь?
Ху! Ну, аджэ Ж. Я МурОМ.

В бяди вСИКда Сь вийНойВийн той,
Хто надто ны нагучон
ИзьМевРиць хоць бы-к тот вирШок, шо впав на другу дульКУ Зь.

Да й вот: в хибарыны вжэ толк.
Усэ улад сётуткы.
Оно шо витёр дмуХат на хату ныц щэ в дупый, шо нам задзел ий дыйМойХот.

Ну, й вхид фСИКда Зь слободн
Ля мышый с крысы й в Буца,
Шо робыть поминутно
Ля всих шоб був мир в нор.

А мы з розбытою щокой
Од дров тых  но вырнувся.
И от: лечебНик Зверобой достаВВ ИС НезаБудКИ Зь.
О-ёй! Смола шэ ны в хлыВов!
О-ёй! А ву жылудке
Давно кыпыть сочок.

Топор жэ в нас осцёр.
Бо новый в пуцкыль.
И но отскокват всяк сукчок ув лобыр да фу в вуха й.
А хто Ж нагоСтрыть шо.
Нах госПиталь, Стрылок!
Раз Жабы но в халупКах.


Рецензии