кра на кохання

засвітились вогні вечірнього міста
знов манить нас сяйво річкових дзеркал
загоряються зорі неба срібне намисто
і ніч кароока починає свій бал
любов наче музика в серці звучить
шле літо ласкаве нам теплі вітання
до самого ранку знову не спить
країна кохання країна кохання

   приспів
країна кохання країна кохання
від серця до серця стоїть величаво
і тільки лиш щире в любові зізнання
відчинить нам двері до неї ласкаво
серця наші ніжні в любові єднає
пора незрівняна чарівної ночі
розкажуть що тільки мене ти кохаєш
як небо блакитне твої милі очі

привітно у небі місяць сміється
й показує нам володіння свої
здається ніколи ця ніч не минеться
це небо і зорі твої і мої   
свою неповторну казку любові
дарують нам зорі чарівного літа
з любовю безмежною в кожному слові
дарує коханий мені ніжні квіти


Рецензии