Свобода

Ох,як набридли отакі відосини мені!
Коли усі знайомі в різні боки тягнуть,
Я бачу ті маленькі краплі на вікні.
З них кожна вміє думку свою гнуть.

Чому ніхто мене ніколи не питає?
Усім їм всеодно чи хочу цього я!
Всі знають - полонена птиця не літає.
Але я вільний,не загас вогонь життя!

Прошу,вгамуйтеся нарешті любі друзі!
Мені набридло бігать з хати в хату раз у раз!
Я хочу перестати жити в цій напрузі,
І сподіваюсь,що нервую так в останній раз!


Рецензии