Profesoara

               
Eu  am  de  spus  mult  dumneavoastra,
Sinteti  in  viata  noastra  ca  o  stea  din  ceru-albastru,
O  cale  dreapta  inspre  viitor,
Si  o mindrie-a  tuturor.

Eu  am  de  spus  mult  dumneavoastra,
Spre  seara  privind  la  fereastra,
Tot  asteptati  cu  duiosie,
Fostii   elevi  sa  mai  revie.

Dar  n-om  uita  de-o  datorie,
Cit  va  fi  sa  sa  fie
Vom  multumi  acelui  care
Ne-a  deschs  usa-n  lunea  mare.

Eu  am  de  spus  mult  dumneavoastra ,
Grea  meserie  ati  mai  ales,
Sa  ne-nzestrati  cu  cunostinte,
Pe care  insi-va  ati  cules.


Рецензии