Он березень стукоче дзвiнко

            
На дворі віхола гуляла,
В запічку вила та гула,
Так зимонька весну стрічала,
Щоб та боялась та не йшла.

Уже у котрий день морозить
І сніг довкола ще лежить,
Але весна вже на порозі,
Так що нехай собі сніжить.

Не хоче, сива, відступати,
Боротись здумалося їй,
Пора тобі лягати спати,
Пройшов вже,зимо,час весь твій!

Он березень стукоче дзвінко
Водою талою в обід,
Вона стіка з дахів на землю,
Щоб обернутись знову в лід.
----------------


Рецензии
Да, душе хочется теплоты...а еще стих понравился тем, что написан на р1дн1й мов1. Удачи вам!

Надежда Глебене   02.03.2014 15:36     Заявить о нарушении
З подякою за Вашу любов до рідної мови.
Успихів Вам!

Фаина Янко   02.03.2014 15:59   Заявить о нарушении