Як все змiнилось навкруги

Господи , як все змінилось навкруги.
Яким же дріб'язковим стало все суспільство,
Навколо нас одні лиш вороги ,
А біля нас криваве братовбивство.

Кожна людина набиває собі ціну ,
Неначе кожен з нас , якийсь там товстосум!
Усім вже подавай у ванну піну,
Та я бы краще кинув в них гарпун.

Найкращі друзі кидають на призволяще ,
Не дочекавшись навіть поклика на допомогу.
Усе життя нагадує непрохідні , дрімучі хащі.
Ніщо не може заспокоїти мою тривогу.


Рецензии