Питання i Вiдповiдi

Пропустити через себе цей потік
максимально:
цей холодний бадьористий ранок,
цей ставок, туман і листя клену,
що вкриває беріг і пісок.
Ще зелені верби, вишні, бузина.
Але скільки їм лишилось.
Сонце там сьогодні, де весна,
Хрест Південний і пінгвіни.
Ми ж лаштуємося спать,
споглядати зміну декорацій,
цей калейдоскоп осінніх барв,
коли в час отой, скажім Z,
зелен_руно опаде робіній,
чи то пак акацій. От і все:
перші заморозки, иній,
як волосся Вчителів,
як одіж
янголів, асурів, девів.
Де ви, дні довгезні, як життя?
Де ти, золота таємна мантро?
Тиша. Златодзвінна пустота.
P.S.
Відповідь, яку потрібно зрозуміти.


Рецензии
Після відповіді Ганни рука не підіймається...)))))))
Так чудово: тиша і чекання!))))))))))
Час зробить оберт і поверне на тепло!
Дякую, Валентине!

Соловей Заочник   10.10.2012 02:12     Заявить о нарушении
Дякую, Світлано! Приємно читати Ваші відгуки!)

Валео Лученко   10.10.2012 14:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.