Мово р дна!

О, Мово рідна, ти Краса і Велич,
Прекрасна, співоча, чарівна!
І ніжна, наче мати, щедра,
Казкова, щира, мелодійна!

Тебе ані здолати, ані розлюбити,
Мово,Києво-руська- велична !
Могутній московській плекати
Початок, життя надихнула...

Мов зерням в землю-проросла...
Та мови незрівнянні-поки природні!
Як українська, співоча краса
Кожен поважати мову й іншу мусить!


Рецензии