Реакцiя

Дивлюсь. І бачу тишу миротворця
І чую погляд, що сміється сонцем.
Торкаюсь ніжно невимовної любові,
Яка прихована мистецьки у долоні.

Зриваюсь. Й геть лечу у простір -
Маскуючи свою щасливу ношу,
Боячись сполохнуть тендітне Его
За оболонкою твердого кабальєро.


Рецензии