Друже добрий

Друже добрий, озернись,
Ти живеш в країні гріз,
Ти фантазієй живеш,
Без фатальності і меж.

Твої очі як в полоні,
Все що бачиш - на долоні,
Але це не є реальність,
То, що хочеш - тільки радість.

.....


Рецензии