Скрипка

Чотири струни у скрипки               
Всього лише «Соль», «РЕ», «ЛЯ», «МІ».          
        Скажіть-но,  чого  і звідки               
Ці звуки її не земні?               
        Розкаже вона без слова,               
Коли торкнешся смичком,               
Про казку таку чудову               
        І   заколише сном.               
        Зіллються смичок і скрипка,               
Неначе би дух і плоть…               
Скажіть мені, хто і звідки               
        Розкриє душі її суть.               
Торкнеться її щокою
        Скрипаль, а смичок струни,-
І наче душа з душею,
Зіллються в одне вони.
        А звуки легкі, прозорі,
Немов із грааля бальзам,
Поллються, а з неба зорі
Впадуть на затихлий зал.


Рецензии
Менi cподобалось.
Щира подяка Вам за вiрш. Успiхiв в творчости та коханиi!
З повагою та шаною,

Георгий Преображенский-Апологет   17.04.2013 00:01     Заявить о нарушении
Подяка Вам! І Вам успіхів у всьому!!!

Алла Грабинская   20.04.2013 22:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.