Если ты хочыш тут що розгледыты,

Злазь с крэйСлав КрэйДы.
Да йды дэ до крэйСера,
Що сераБром оддае бы й Шь.

Ежэли класть всё как надо,
Надо Наде кухар Чука загНаты Б.
Да щэ Ж скаЗаты:
Я в ЗАТ...в затони щэ с Тони Сь. Да й во й...с Наты кудлатыя.

Слава скаЗав замшы й:
Завшый трэ  спаты до Ж раньняв.

Бо З зЕЗДив ЩЕНятко
До й свойИй хатКИ СЬ.

О вчора но ранКом.
КомБайНом
НомЕР 2-цатый.

А ты бачыв ЕРесив Васи?
А! То натэ.

От: Саи Баба!
От: Курочка Раба!
От: знеСла ЯечКа! В...ЯечКавичах.

Кавый даты вам сцэ?
Ну, сцоб ны спалы
В шэсьць гОдзин ранКу Сь.


Рецензии