Удвох полетимо кр зь час

Проміння тепле не згасає,
Буду дивитися у небо.
Нехай життя із нами грає,
Нам більше іншого не треба.

Нестримні дні і теплі ночі,
Нехай нагадують про нас.
Нічого більше я не хочу,
Вогонь між нами щоб не згас.

Від нього боляче не стане,
Про це багато тільки мріють.
Повітря буде в морі щастя,
Де ніжні хвилі нас зігріють.

Там буде все,і навіть більше,
На крилах до зірок дістанем.
Удвох полетимо крізь час...
І більше нікому не скажем.


Рецензии