Я забуваю...

1к:
Зоря згасає.  Небо срібною росою       
Світанок ніжно  обійма.
Я забуваю, як  жила лише тобою,
як цілий всесвіт віддала
Єдиному. А ти мені лишив журбу.
Весна буяє...  душу крига огортає,
Замерзлі квіти на вікні.
Я забуваю.... Серденько більше не страждає...
Його немає. Я тобі
Так необачно на долоньці принесла.


приспів:
А я кохання в  пісню переллю,
І у вінок  з волошками вплету
Та й пущу по воді.
Пливи, пливи.
пливи віночку, аж  у синю даль
до моря віднеси мою печаль 
А  хочеш  - потопи,
Та не вертай мені.
         
2к:
Я забуваю ...по стежці розкидаю мрії,
Вони тереном зацвітуть.
Любов згорає… Віддам весні свої надії,
Нехай їх грози рознесуть 
По всій землі… а я піду,
Розплету коси, самотньо над рікою стану.
Прощення в Бога не прошу –
Душа попросить. Востаннє пісню заспіваю
І обернуся на вербу.
А пісню  з вітром та й до тебе відішлю…


Рецензии