На каменистом причале укр

На кам'янистому причалі
Я відшукав її у сні.
Вона сиділа, як русалка
І гомоніла в тишині.

Я підійшов до неї ближче
І засміялася Земля.
В її долонях вітер свище,
І все синіють небеса.

В її очах криштальне море
А в ньому сонця пелюстки
В них світ, наповнений любов'ю
В них світ дитячої краси.

Я ворухнувся ненароком.
І ось злякав дитя Божеств.
Красуня крилами спурхнула
І полетіла до небес.


Рецензии