Корупцiонер

У центрі мегаполісу звели
Нову, в шістнадцять поверхів, будівлю,
Тебе до кабінету провели,
Зустрівши на посаді з хлібом-сіллю.

Учора - за кулісами ходив,
Сьогодні - вже шанована натура,
За крісло ти чимало заплатив,
Начхавши на порядність і культуру.

Для тебе всі бар’єри прохідні,
Але вони оманливі, химерні,
Є приклад власним дітям і рідні -
Їх шанси бути іншими мізерні. 

Мені "там" зразу скажуть: «Прощавай!»,
Бо не беру я участі в тих іграх,
А щодо тебе - не переживай,
Твоє ім’я залишиться у титрах.

У центрі мегаполісу звели
Нову, в шістнадцять поверхів, будівлю…


Рецензии