Гривнi на рублi

На Україні ще не Квітень -
Зима з весною на війні.
Оце б податись десь на південь,
Наприклад, в Сочі. Чом би й ні.

Коли морози в нас, там, кажуть,
Температура плюсова.
Як же багато зараз важать
Ті зігріваючі слова!

Холодну, затяжну епоху
Провести хочеться в теплі.
Я не вагаюся нітрохи -
Міняю гривні на рублі.


Рецензии