Жанна

Коло мого серця,
Близько моя мила.
Мій терпець урветься
І повстане сила,
Як її, кохану,
Ще хтось роздратує,
Коли мою Жанну
Хтось проігнорує.
Я розправлю плечі,
І скажу коханій,
Що мій кожен вечір
З нею, як останній;.
Я палаю страсттю
І в грудях клекоче,
Я вуста підсластю,
Як вона захоче!
Кожна мить із нею
Для мене жадана.
Квітами застелю
Ліжко наше, Жанна!

2005 г.


Рецензии