Мадонна

Моя любов, осяяна Мадонна,
Твоя краса затьмарить сотні роз.
Твої вуста солодким медом повні,
А очі мов оазис райських рос.
Дивлюсь на тебе, серце швидше бьється
А як відвожу погляд, то стає,
І завмирає, і не колихнеться
Та все навколо сірим постає.
Але як гляну знов на тебе, мила,
У грудях лід розтане в той-же час.
Твої слова то пісня лебедина,
А коси мов шовкові, грають вальс,
Любов до тебе - полумя багряне,
Відкинь усякий сумнів, це є так,
І ладен я згоріти в ньому, рьяно
Щоб губ твоїх торкнутись, хоч би раз.


Рецензии