Пульт

Поки я спав, поки ти спала,
Щось трапилось надворі уночі:
Непевне біле простирало
Усе укрило. Диво - хоч кричи!

Важке повітря за дверима,
Щипає невидимка за лице,
А під ногами хруск незримий -
Таке незвичне і химерне все.

Світ несподіванки готує,
Під небом зігріватися не час.
Лише приміщення врятують
Мене, тебе і ще мільйони мас.

Там, за вікном з другого боку,
Природний констатується інсульт.
Пейзаж на теплу пору року
Негайно перемкніть! У кого пульт?


Рецензии
Совершенно случайно к Вам попала, и меня
крайне удивило отсутствие рецензий... или
есть такая программа невидимок и для них?

Успехов Вам, творческих и прочих,
а это стихотворение не без остроумия,

Стремя   18.09.2013 14:25     Заявить о нарушении