Ви створенi мою терзати душу

Ви створені мою терзати душу
Ласкаво-прохолодними словами,
Постійною напругою між нами,
Яку весь час понижувати мушу.

Безжалісно приречений на муки
Взаємним неможливим розумінням
І Вашим напрацьованим умінням
Лякати упаданням до розлуки.

Ви створені мою терзати душу
Небажаними вчинками дурними,
Сторонніми інтригами мутними
І тим, що не приймаю Вас за бувшу...

(13.12.2011.12:35.ПН:189."Генератор підсвідомості")


Рецензии