Завантаження

Коли зникає послідовність,
Думки тікають в невідомість,
А фарт забився у куті,
Порад не слухаю. Натомість
Вмикаю власну підсвідомість,
Нові знаходячи путі.

Якщо з’являється впливовість,
Інтуїтивна бездуховність
Порою робить помилки,
Я покладаюся на совість
І, увімкнувши підсвідомість,
Чіпляю листя на гілки.

Аби уникнуть випадковість,
Сформулювати загадковість,
Не забуваю я ніде
Завжди приводити в готовність
Свою незриму підсвідомість,
Яка мене не підведе.


Рецензии