Люди мовчать

"Я незабаром переїду жити в Львів."
-Львів гомонить,а твоє місто
німе-від підземель до хостел-номерів.

Люди в твоєму місті звикли до любові і тепла.
Їх непокоїть ця чортова мгла,
що так надовго залягла
в твоєму серці.

Люди мовчать/люди ночами плачуть в подушки.
Люди блефують,брешуть,зляться й кажуть,
що все дурня.У кожного грішки,
і перед Страшним судом їх відмажуть.
_
Це місто вб'є нас по-тихеньку.
Автівками,
електричками,
мідними дротами,
і тихим вереском чужих коліс.

Там от автомат: набирай собі удачі в жменьки
і їдь до чортового Львова.
Я візьму собі трохи щирості,і по схилу,
всхлипуючи,
вниз.

Та твоє гниле місто і тоді не відгукнеться.


Рецензии