Почуй мою мову, Почуй!

Слова ніжніші за квіти
Пелюстками троянд оповіті
До тебе звертаюся нене
Почуй мою мову, Почуй!

Дрібними сльозами оміту
Ще з ранку росою укриту
На сонці вже сяючу знов
Почуй мою мову, Почуй!

Люблю тебе моя ненька
Люблю тебе моя рідна
І хочу завжди це казать
Почуй мою мову, Почуй!

Для тебе ці квіти зриваю
Для тебе цю пісню співаю
і знову і знову благаю
Почуй мою мову, Почуй!
                15.09.2007


Рецензии