Не сумуй

Не  сумуй, як  згадаеш мене,
Не  кажи  що  надіі немаеш.
Нехай  радість  в  очах  спалахне,
Якщо  зустрічі  також  чекаеш...

Повний  місяц  зійшов із-за гір,
Я пригадую  знову і знову.
Берег  річки і хату наш  двір,
Украінську  веселу  розмову...

Моі  спогади  в серці  не  сплять,
Хоть давно  ми не ті  вже обое.
.Чи  ще  верби,  над шляхом  шумлять,
Де колись,  ми зустрілись з тобою?

І здаеться,  що  очі  твоі,
Все  розкажуть як  дотик  руки,
Знайдуть відгук  у  серці  моім,
А бо  буде  воно  навпаки?


Рецензии