постийно в моди

я повертаюсь рівно о п'ятій
завжди сама снідаю.
Зношені спогади
рвуться як старі рубашки.
На завтра передавали опади.
Час одягатись по погоді.
Роззуватися треба при вході,
Є люди, які постійно в моді
вони схожі на тебе.
Так-само сміються,
обіймають,
цілують в шию,
поправляють чиїсь коси.
привітаються..
спускають натягнуті троси..
І тікають за куліси.


Рецензии