Як хочеться краси в державi!

                Натхнення від Юрія Зозулі
                http://www.stihi.ru/2011/12/15/706.

Старий-старий початок світу!..
Ти бачив землю всю привітну,
Адама, Єву - витвір Божий,
Що до Єдема були вхожі,
А потім те гріхопадіння
І Господа святе терпіння...
Минали роки, час Предтечі,
Христа до крові стерті плечі,
І голос, що донині лине
Про Благодать, що гріх зупине.
Час Церкви: - Люди, зупиніться,
Всевишньому всі поклоніться.
Серця - для Бога, віру майте,
Добром всю землю зігрівайте!
...Старий-старий початок світу,
Ти ще побачиш землю вмиту,
Гріхом не ходжену, у сяйві?
Як хочеться краси в державі!
                04.10.2012


Рецензии