Наснилось...

                Натхнення від вірша Веточки Вишни
                http://www.stihi.ru/2012/10/03/9277.

Оце наснилось!.. Який жах
Іти у темряві незнаній
(А сон глибокий був, неранній).
Дівча рукою робить змах -
Знімає ковдру, ноги в тапці,
Мить - вже стоїть собі на ганці,
Вдиха повітря на всі груди.
"Невже оце так в аді буде?" -
Пита себе чи, може, Бога,
А в серці (ой!) яка тривога!
Тремтить душа і серце плаче,
Невже вона пророче-баче,
Як вітер свище, та в накидці
Прийшов диявол, б'є по шибці,
Сміється, во'вком завиває...
Невже оце таке буває?
До неба очі, мовить тихо:
"Нехай минає, Бог, нас лихо!"
               04.10.2012

Картина их Яндекса.


Рецензии
Чудовий вірш, Людмило!
Мені дуже сподобався Ваш відгук.
Щиро дякую)
З побажаннями красивих, ніжних сновидінь,
я)

Веточка Вишни   06.10.2012 10:03     Заявить о нарушении
Спасибо Вам за вдохновение! Не было бы Вашего - не было бы и моего.
С теплом!

Людмила Дзвонок   07.10.2012 18:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.