День матер! прийшов

ДЕНЬ МАТЕРІ ПРИЙШОВ
з циклу " МАМИНИМИ СТЕЖКАМИ"

У році, свят є надто багато,
І не для кожного сьогодні свято,
Але, вірю я в нові, кращі часи,
І, щоб усі злидні від Матерів відійшли!

Коли серця обливаються кров`ю,
Твоя, Мати випромінюється любов`ю!
Усі незгоди від тебе, добрим словом, віджене,
І за тебе, своє життя на вівтар страждань, принесе.

Мати Божа, благаю, я тебе:
"Нагороди розумом і розумінням мене!"
Без Мами жити, ворогу не бажаю,
І за неї Бога, кожен день благаю!

Вічною любв`ю мене напоїла,
І усі кращі харчі, сама не з`їла!
Кожен день своє тепло і добро дарує,
І коли я, хворію, кожен подих мій рахує!

Мама для дитини найбільший скарб.
З Мамою не зрівняється навіть найчистіший діамант!
Хто, Матір не шанує днесь,
Той, ходить і страху весь!

Маминими сльозами, вкриті мої кроки,
Вона, зі мною провела, усі свої найкращі роки,
З ласкою і терпінням робила зі мною уроки,
Дай, Боже їй здоров`ячка на довгі й щасливі роки...


Рецензии
Как хорошо, что у всех христиан есть Мать, и есть наша мама на земле, и как переплетаются гимны - собственной маме и Матери Христа..
Благодати Вам!

Привіт Львову!

Константин Матаков   09.10.2013 07:38     Заявить о нарушении