К нець прийде та вмре душа..

Якщо сьогодні день останній,
І сил немає на життя,
Якщо невзмозі на прохання
Згадать, що наша це стезя.

Чи повважається кінцем,
Все те, що гріло нас сповна
Й кого назвемо ми гінцем,
Який привів до цього дня?

На кого слід нам ображатись,
Вбивати в полум"ї вогню?
За що раніше ми тримались?
На що спихнути всю вину?

Й чому, чому ми ображались,
Чому порвалася струна?
Чому ми всоте забувались,
Що так йдемо ми до кінця.

Чи вірить в те, що він останній,
А може - це лише слова?
Чи вірить в те, що невблаганно
Кінець прийде та вмре душа...?


Рецензии