Скажи чи варто, вIчнIсть вIд чекати..

Скажи чи варто, вічність від чекати,
 Щоби почути, « ти такий смішний,
Не маю звички щось я обіцяти,
Ну що тепер, ти вже на мене злий?»

 Я так хотіла, щоб ти  мене забув.
В твоїх віршах, було стільки журби
Я так хотіла щоб ти мене почув
Як я кричу щоночі – відпусти.

Надіюсь, нарешті ти почув мене
Прошу тебе, мені серце не край».
 Щоб посміхнувшись, сказати «все мене,
 Надіюсь ти знайдеш без мене рай.»


Рецензии