Я не обiцяю

Коли я цілую твої повіки,
Ти чуєш мої думки?
Я не обіцяю тобі довіку,-
Я зичу тобі віки.

Коли я згортаюсь в твоїх долонях,
Ти чуєш, як б’ється кров?
Я не обіцяю тобі гармоній –
Я зичу тобі любов.

Коли я торкаюсь душі душею,
Ти чуєш: тремтить земля?
Я не обіцяю завжди твоєю:
Я без обітниць твоя.

2008


Рецензии