так треба

забуду пароль до архіву депресій
відправлю у спам всі пусті обіцянки
ми мов би прочани різних конфесій
нехай твою "душу" лікують коханки

відправлю у спам всі твої поривання
майбутнє, нажаль, заборонена тема
для тебе лиш слово таке є - кохання
та мрії про щастя - надія даремна.

почну все спочатку, з безкрайого неба.
жити без тебе. Так треба
                Так треба...


Рецензии