Вредна привичка

Вийшов, вийшов, зранку на поріг,
Почесав, почесав, чуб на голові.
Закурив, закурив, сигарету з ранку,
Ос і вся, ось і вся, ось і вся зарядка.
Пр..
Вредна це, у людей привичка,
Та не можуть, кинути курити.
Кажуть дим, нерви успокоїть,
Та здоров*я  знаєм ми,
Точно він угробить.

Та цигарка клята, сама в рот залазить,
Руки аж трясуться, достать  із кармана.
Скільки я не клявся, скільки не божився,
Та не можу кинуть, вредну цю привичку.

Але дав собі я слово, більше не курити,
Краще зранку поцілую, я  кохану  жінку.
Та і кашлять перестану, я на все подвір*я,
Дуже радий що позбувся, вредної привички.


Рецензии