Б лоз рський фк Зоря. Черкаська обл. футбольний г

Виходить команда на поле,
На  футболках   емблема «Зоря»,
Захищатимуть честь Білозірья,
Наші хлопці в футбольних боях.

Вболівальник  встрічає вас стоя,
Ви майстри шкіряного м’яча,
Вас недаром  «Зорею назвали,
Ви улюблена наша зоря.

Ваша гра, нас порадує знаєм,
Ми побачим красиві голи.
Довіряємо вам захищати,
Честь і славу команди  «Зорі».

Вас піддержим в тяжку вам хвилину,
Не дамо опустить голови.
Ви зоря наша хлопці, надія,
Білозірья вас любить завжди,
Білозірья вас любить завжди.


Рецензии