Фк Зоря -Б лоз рья Черкаська обл

Почесний президент клуба Лашкул  Володимир Григорович.

Нова зірка засвітилась, у нашім футболі,
Білозірська це «Зоря», на футбольнім полі.
Хлопці славні ігроки, та й ще симпатичні,
Клубом править президент, футболіст він бивший.

Він футбол, підняв з колін, в селі Білозірья,
Та построїв стадіон, односельців мрію.
Дітлахів забрав він з вулиць, дав м’ячі і форму,
Білозірські хлопці стануть, майстрами футболу.

Побажаю я «Зорі», тільки перемоги,
І надіюсь в супер-лізі, вас побачить скоро.


Рецензии