в рш до р чниц науково б бл отеки ЧНУ

Крізь тебе проходили всі:
від геніїв до простолюду..
ти крок до мудрості осі
і в дяку вам із нас щось буде.

бібліотека--перший крок
до мудрості, скарбів, багатства...
дала ти цінний всім урок
і запросила в своє царство..

до царства знань, вершин і книг,
плекаєш у любові слова...
не кожен залишитись зміг
у твоїй золотій окові..

ти все пройшла: вогонь і вік
тобі скорився аж до долу..
тобі рівня Олімп і пік
тобі скував свою підкову..

пройшла крізь полумя пожеж,
злі язики і документи..
тож процвітай у всім без меж
й знаходь свої ти елементи..

шукай частини цінних знань,
плекай надалі молодь в слові..
а я ж єднаюсь до вітань
й бажаю успіхів в основі..


Рецензии