Кльовий тупий вирш

Ти вершина.
Ти пік.
Ти холодна немов льодовик.
Ти гаряча як повітря в пустелі.
Ти  різна як підлога і  стеля
Ти болюча  як  ніж під ребром.
Ти мрія.
Ти ціль.
Ти орієнтир.


Я нікчемний.
Я в порівнянні з тобою – ніщо.
Я бруд.
Я далеко.
Я десь під тобою.
Я збираюсь тебе підкорити.
Я збираю останні набої.
Я знаю як тебе вбити.
Я не можу цього зробити.

Ми – це ті хто блукає.
Ми – ті хто погоди чекає.
Ми - ті хто нічого не знає.
Ми – ті хто самотнім вмирає.
Нас ніхто не згадає.
Нас ніхто не питає.
Нас ні що не їбе.
Ти – Ашан.
Я - АТБ.


Рецензии