***

Коз теллэрдэ.Коз сузлэрдэ.
Кузлэрдэдэ, эзлэрдэ.
Юк дуслар козне кертмэгез.
Кунелдэге турлэргэ.

Ялкын сибеп янсын йорэк.
Сурелмэс учакларда.
Сурелгэн йорэклэр сирэк.
Хэм була бит аларда.

Бик читен алай яшэргэ.
Корау тошкэн жаннарга.
Кабызып булмый дисэндэ.
Кирэк сынап карарга


Рецензии