руки

Тепер я частіше віддаю підборам
і рідше думкам про тебе.
вже не чекаю, що ти прийдеш на збори,
де я оберу нову себе.

Не так вже відлітають у вирій думки,
і немає на палубі вітру.
у моїх вухах лунають гудки,
я розводжу нову палітру

на моєму обличчі. Такому ж сірому,
як твоя остання friend.
ти знаєш, любов дуже затертий тренд.

Хочеш, я залишу тобі вірною?
Усе тіло чужих поцілунків клеймами розпишу,
Та тільки руки для тебе залишу.


Рецензии