Ти л пшим другом мене називала

Ти  ліпшим  другом  мене  називала
Хоча  від  кохання  страшенно
 страждала
Забувши  про  долю  свою  й
 почуття
Ти  прагнула  спокою  та  забуття Кохання  ти  моє  не  раз  відкидала
Хоча  завжди  Так  ти  про  себе
 казала
Тому  і  відносини  хибні  зростали
Чому  ти  не  можеш  всю  правду
 сказати


Рецензии