Я не дурна

Я не дурна-все розумію.
Щасливий ти,не дуже я.
Від твого фото вже не млію.
А фото,вибач,вкрала я.
Щоб із роками не забути
Грайливу посмішку твою.
І проїжджаючи Славуту
Назад уже не поверну...


Рецензии