Лiпших яничарiв - пошукати...

* * *

Ліпших яничарів — пошукати...
Осявають нашу ніч шаблі.
Що йому до того — син чи мати,
Він один, як перст, на цій землі.

           Хрестить з хистом,
           З молодецьким свистом,
           Корені чи віття — все рубай!
           Хто там сміє посміхатись кисло,
           Хто не вірить у довічний рай?

Вмийтеся ж солоною, хмільною —
Ось вам трапезонтівське княжа!..
Лине в хмарах місяць наді мною —
Наче скаче
                коноїд-паша.


Рецензии
Такие стихи особенный и тяжёлый укор мне - где же твоя билингва? Дякую за вирши. Кланяюсь, друже.

Николай Байбуза 2   25.08.2013 10:46     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.