За... за... за... икание

За-за-з-з-ве-з-з-дите себе па-па-па-шку,
За-за-з-з-ве-з-з-дите себе ма-ма-ман.
За-за-з-з-ве-з-з-дите ме-ме-меж ними прежде
Слу-слу-жебно-ку-ку-рортный роман.

За-за-з-з-ве-з-з-дите себе у-у-у-чилку,
За-за-з-з-ве-з-з-дите себе те-те-те-традь,
За-за-з-з-ве-з-з-дите себе то-то-то-чилку,
На-на-на-учитесь пи-пи-пи-сать.

Пи-пи-сать лучше не под ко-ко-пирку,
Пу-пу-пусть пе-пе-пе-чатает се-се-се-кретарь.
За-за-з-з-ве-з-з-дите себе ква-ква-квар-тирку,
За-за-з-з-ве-з-з-дите в квартирке у-у-у!!!-тварь.

За-за-з-з-ве-з-з-дите себе с-с-собаку,
За-за-з-з-ве-з-з-дите себе к-к-кота,
За-за-з-з-ве-з-з-дите ж-ж-жену и р-р-р-****ка,
Ч-ч-ч-тоб не му-му-мяу-чала вас ик-ик-ота.

За-за-з-з-ве-з-з-дите себе д-д-д-ружищщу,
За-за-за-ходите с ним в п-п-п-олный э-э-эк-стазз,
За-за-з-з-ве-з-з-дите себе р-р-р-ружьищщу,
За-за-з-з-ве-з-з-дите кому-нибудь в гы-гы-гг-лазз.

За-за-з-з-ве-з-з-дите себе ко-ко-ком-пьютер,
За-за-з-з-ве-з-з-дите себе и-и-ин-тернет.
Те-те-те-перь они ка-ка-как альма-мутер.
За-за-зая-з-з-вите себя ка-ка-как поэт,

За-за-зая-з-з-вите себя как проза-за-за-ик,
За-за-зая-з-з-вите себя как пе-пе-пе-вец,
По-по-по-з-з-ве-з-з-дите себя как крик-крик-крит-ик,
Ка-ка-ка-ккк  ху-ху-ху-дожниккк  и  шо-шо-шоу-делец.

За-за-з-з-ве-з-з-дите себе те-те-те-елевиззор,
И с-с-с-мотрите себе на з-з-з-вёззд.
М-м-м-ожет, т-т-т-ам и с-с-с-ебя вы с виз-з-з-гом
О-о-о-бнаружите в-в-в-друг и в-в-в-серьёзз.

Ко-ко-ко-роче, в-в-в-едите себя но-но-нор-мально.
Жи-жи-жи-вите себе хо-хо-хо-рошо. 

*****

П-п-п-ять вам за по-по-з-з-ве-з-з-дение.


Рецензии