Скиль гэта песня?

Жеба железная жерыла мнеса.
СКИль тая взеЛася в СКИте ВасеШты.
Ныц ныпоНетно й пышэ, наверно, гэтэ Тылетко вш.

Гондэ на двэРах, рахуй сам, Пытэро,
Дэ воно з нэба
ЗвалЛыця, щеСце.

Йихав ровэрко
ЕКся хутэнько
Да на нич гледячы, бачтэ, аж до наседкый. Гладко шызетко!

ДейСТВайВав смило
Шмила кусыско.
Взев соби вкынув в рылович дивчынКу Сь.
Вкусьна и сытна!

…Й шо гэ вжэ Кычу тут хто пудкынув.
Чорт ёго видае.
Гузя пудшыв Б оно Ж.
Да й  спаты Б лиг бог.

Ну, всэ загадкы в Вась.
Шо ны возьмы дэ вж.
ЕбЛыка кысНуть…в лисы ВасиштКы й. Взев оглобЛемы впэр нишо в пэкло…й…сплеть 7.   

Я й ны казаВ Б вам.
Так всэ Б увЗнавЛы й Б. Ну, шо еечня з мнеса, канечно…сць.

Да от с колоДяза!
Да от МахойНику!
Да  вжар жахов нанач жаба-заразка. ВстаВыты 2 Стиха зраЗу Б?
То Ж вытэ жахнытэсь…
Здымка зойБайЧыфШыс.

Так ша лаВита уфДачы.
Можэ, шэ знайДытэ дачы й гондэ в стиХах Брыль.
Мы здыймайимо шпарко вш.


Рецензии