Я притуляюсь серцем до Христа

Моя душа, як океан  бурхливий:
Кипить, вирує, в шумі поспіша…
Який же Бог до мене терпеливий!
Кажу тобі: спинись, моя душа!!!

Спинись. Спочинь. Не поспішай нікуди.
В покорі будь. І біля ніг Христа
Посидь, послухай… Поспішають люди?
Дивись на Нього! В Ньому повнота!!!

Час вибирати: Марта чи Марія?
Чи серед буднів є шабат святий?
До Бога я приношу свої мрії,
Тривоги, болі… Бо мій Батько—Ти!

Є глибина утіхи в спілкуванні.
Я притуляюсь серцем до Христа,
Щоб пізнавати всі Його бажання:
Любов, спасіння, вірність, чистота…

В моєму дусі править Божий Дух.
Веселкою ясніється дорога.
На морі—спокій. Вітер вмить ущух.
Є світло й радість. Це реальність Бога!!!
                27.09.2012


Рецензии
Дуже гарно, ніжно, щиро, а головне, мудро. Тільки Господь надихає на такі вірші, у ньому все гармонійно: зміст і форма. З повагою,

Суламифь7   29.07.2013 18:41     Заявить о нарушении
Щиро дякую за вашу увагу і добрі слова! Миру та радості)))

Галина Левицкая   01.08.2013 17:56   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.