Якщо у тебе душа

Якщо у тебе є душа
Нехай вона в небо  літає
Хай лине аж за небеса
І з Богом розмовляє.
Нехай те світло що від Бога
Вона не кине за порогом
А в дім його несе з собою,
Щоб не було життя журбою.
Любов і радість, мир та віра
І ще велика Божа сила,
Щоб назавжди в оселі жили,
З надією та вірою дружили
Якщо у тебе є уста
Нехай молитву заспівають
Ця істина така проста
В любові, з Богом розмовляють.


Рецензии